Следващото Ниво с Щелян и Георги

Mar 25 2024 13
Следващото Ниво с Щелян и Георги Podcast artwork

Ето темите, за които ще си говорим с нашите гости в подкаста:
1. Недвижими имоти - От 2003г. сме отдадени изцяло на този бизнес, като помагаме на консултантите ни да развиват супер кариера, а на клиентите ни да правят супер сделки. За тези 18 години научихме много уроци и всеки ден продължаваме да учим нови. Тук ги споделяме с вас.
2. Инвестиции - Самите ние започнахме пътя си в инвестирането през 2005 година. Днес хиляди хора ни се доверяват, за да управляват инвестициите си в имоти по най-добрия начин. Една от нашите компании, IMVESTIA, е изцяло фокусирана върху инвестиционната ни дейност. IMVESTIA е автор на първия български подкаст специализиран в инвестиции в недвижими имоти.
3. Бизнес - много от гостите ни са развили бизнеси и компании, които променят индустриите, в които работят. Ние вярваме, че успехът оставя следи. Ще търсим тези следи заедно с вас!
4. Лични постижения - ще си говорим със спортисти, големи шампиони, социални предприемачи, хора, които са победили себе си. Най-якото предстои!
5. Живот - ние на първо място сме хора, после предприемачи. В живота ни има семейства, деца, спорт, забавления и бизнес. Има радост и болка. Има успехи и падения. Има печалба, има и загуба. Ще говорим и за тях!
Не всичко е пари и бизнес. Все пак, за какво са те, ако не живеем?

Приятно и полезно изкарване в подкаста ни :)
Щелян и Георги