Vivian van Bremen Podcast

Jul 17 2020 26 mins

De Vivian van Bremen Podcast is dé podcast voor intuïtieve vrouwelijke ondernemers die houden van openheid en glasheldere communicatie. Achter het imago wat social media creëert ligt nog een hele wereld voor je open waaruit je nog veel meer leren kan. Daarom deel ik in deze podcast mijn gedachten, lessen en ervaringen die je vaak niet terug hoort in social media met jou. Ben jij kostwinner en wil je groeien met je bedrijf terwijl je het gevoel hebt dat je niets doet? Dan is deze podcast voor jou.#20 Online coaching, werkt dat?
Mar 16 2020 15 mins  
Online coaching blijft onmogelijk totdat je het doet. Zolang je naar je klant blijft luisteren en naar je eigen belemmerende overtuigingen zal je niet online gaan. ‘Het is toch niet hetzelfde als live’, hoor ik je denken. En dat is waar. Het is anders maar daarom niet minder kwalitatief. Ik vind zelfs dat de gesprekken online beter zijn. Hoe dat kan en hoe jij ook online kan gaan coachen ontdek je in deze podcast. ∞Deze podcast wordt gemaakt door Vivian van Bremen, geld mindset en holistisch business coach. Vivian helpt hoogsensitieve, introverte en hoogbegaafde vrouwen om te groeien met hun bedrijf. Vivian leert je met doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, moeiteloos klanten aantrekken die, zonder dat jij aandringt, besluiten om bij jou te investeren. Zij heeft een holistische methode ontwikkeld waardoor je leert om in jezelf te geloven, keuzes te maken die bij jou passen en de juiste kennis te implementeren zodat meer klanten jou vinden en je omzet verhoogt. Niet door actie na actie te nemen waar je alleen maar moe van wordt maar door resultaten te behalen met doen wat goed voelt en waar jij energie van krijgt. Vivian houdt van openheid en glasheldere communicatie. En achter het imago wat social media creëert ligt er nog een hele wereld voor je open waaruit je nog veel meer leren kan. Daarom deelt zij in deze podcast haar gedachten, lessen en ervaringen die je vaak niet terug hoort in social media met jou.


#13 Introvert en Ondernemer
Aug 21 2019 27 mins  
Jarenlang heb ik gedacht een extrovert te zijn en daar heb ik dus ook naar geleefd. Mijn aandacht was altijd naar buiten en naar anderen gericht. Terwijl je als introvert juist je batterij oplaadt door met jezelf alleen te zijn. Niet gek dus dat ik me vaak leeg voelde na sociale contacten. Toch heb ik er nooit aan gedacht dat het komt omdat ik introvert ben. Wat me wel altijd verbaasd heeft: ♡ ik ben geen groepsmens. ♡ ik vind het heerlijk om tijd met mezelf door te brengen. Ik kan niet zonder. ♡ ik ga zelden samen met iemand ergens naartoe. ♡ ik kan wel sociaal doen, maar ik voel me niet sociaal. Het is nog maar kort geleden dat ik ontdekt heb dat ik introvert ben. En sindsdien leef ik als introvert. Heerlijk. Ik voel me rustiger en meer ontspannen. Ik heb de verwachtingen van mezelf bijgesteld. Ik voel me beter in mijn vel. Ik geniet meer van het alleen zijn. Meer zelfvertrouwen en rust hebben een positief effect op mij als ondernemer. In deze podcast vertel ik je er meer over. Want hoe kan jij als introverte ondernemer jezelf zichtbaar maken, netwerken en tijd voor jezelf creëren. Behalve inzichten en tips deel ik ook hoe ik mijn introversie in het ondernemerschap ervaar. ♡ Vivian van Bremen is holistisch businesscoach en een bevlogen ondernemer. Zij deelt glashelder en bloedeerlijk haar reflecties achter het imago wat ze op social media heeft. Vivian zwemt graag tegen de stroom in zodat ze het op haar manier kan doen. Ze houd van openheid en glasheldere communicatie. Achter het imago wat social media creëert, ligt nog een hele wereld voor jou als luisteraar open waaruit je nog veel meer leren kan. En daarom deelt Vivian het verhaal wat je niet terug ziet in social media in een podcast met jou. Dat doet zij aan de hand van de 5 essenties uit de S.T.A.R.T. Methode. Deze methode heeft Vivian ontwikkeld voor coaches, healers en creatieve solo-ondernemers, die een goedlopende coachpraktijk willen creëren zonder zichzelf te verliezen in het ondernemen.
No review available yet...