ברק סרי על המהומה בבג"ץ: "נועד להשפיע על הפסיקה"


Episode Artwork
1.0x
0% played 00:00 00:00
Apr 09 2025 38 mins  

בפתח התוכנית התייחסו ינון מגל וברק סרי למהומה שהתקיימה באולם הדיונים בבית המשפט במהלך הדיון על פיטורי ראש השב"כ רונן בר.

"היה אתמול אירוע מביש בבית המשפט, המשפחות השכולות הם קודש קודשים ומותר להם להגיד הכול, אך מה שהיה אתמול בבית המשפט העליון היה חצי הפגנה מתוזמרת", ציין סרי, "מרגע שהשופטים דרכו באולם, מהומה גדולה, קללות וגידופים".

"הם באו אתמול להפריע ולהלך אימים על בית המשפט", טען סרי, "לדעתי בית המשפט על סבלני מדי. ח"כ טלי גוטליב וח"כ אלמוג כהן הטיחו בשופטים - והכול מתוזמר מלמעלה, הכול נועד להשפיע על הפסיקה והכול קשור לרצון להחליש את בית המשפט לקראת תיקי האלפים והרצון להקים ועדת חקירה ממלכתית".

מגל השיב: "באירוע שבו לפני שלושה שבועות שהיו משפחות שכולות בכנסת - כל התקשורת רעשה והזדעזעה על איך שדיברו על משפחות שכולות. לא ראיתי הפעם את אותו זעזוע. היה עוד אירוע לפני כמה חודשים שח"כ שמחה רוטמן לא סתם את הפה למשפחות החטופים, אלא אמר שהם מדברים יותר מדי זמן ויצא החוצה. ושוב היה זעזוע".

"התקשורת השמאלנית כולה שקר וצביעות, לכן אני פה כדי להעמיד דברים על דיוקם", הדגיש מגל.