چرا ما می میریم؟-بخش اول


Episode Artwork
1.0x
0% played 00:00 00:00
Oct 27 2024 93 mins   2

پروفسور ونکی راماکریشنا‌ن زیست‌شناس ساختاری هندی-انگلیسی است که به خاطر پژوهش‌هایش در زمینه ساختار ریبوزوم، ماشین مولکولی مسئول سنتز پروتئین در سلول‌ها، شهرت دارد. مهم‌ترین دستاورد علمی او، کشف ساختار دقیق ریبوزوم با استفاده از کریستالوگرافی پرتو ایکس است. این تحقیق در سال ۲۰۰۹ به همراه توماس استیتز و آدا یونات، برنده جایزه نوبل شیمی شد. راماکریشنا‌ن در حال حاضر به عنوان عضو هیئت علمی در آزمایشگاه مولکولی بریتانیا مشغول به کار است و با آثار علمی خود در آموزش و ارتباطات علمی، به ترویج علم و دانش در سطح جهانی پرداخته است.

کتاب "چرا می‌میریم: علم مرگ" به طور جامع به بررسی دلایل زیستی مرگ و فرایند پیری در انسان‌ها می‌پردازد. در این کتاب، نویسنده به بررسی عوامل مختلفی می‌پردازد که باعث می‌شوند موجودات زنده به مرور زمان پیر شوند و نهایتاً جان خود را از دست بدهند. این عوامل شامل آسیب‌های سلولی، تغییرات ژنتیکی و عملکرد ناصحیح مولکول‌ها در طول زندگی است. کتاب همچنین به نظریه‌های مختلف علمی و زیستی در مورد چگونگی و چرایی مرگ و علت‌های تکاملی که در این فرایند دخیل هستند، پرداخته و توضیح می‌دهد که چگونه عوامل محیطی و داخلی بدن نقش مهمی در طول عمر و مرگ افراد دارند.

من در این اپیزود، یعد از معرفی نویسنده و محتوی کتاب، کمی در مورد جنیه های فلسفی، اسطوره ای و ادبی، اخلاقی و روان شناختی موضوع پیری و مرگ صحیت کردم.

Send us a text

Support the show