SidenSidst

Apr 24 2024
SidenSidst Podcast artwork

Vores podcast er en farverig pause fra hverdagen hvor du er den tredje plads ved bordet. Hver onsdag griner og græder vi sammen når vi fortæller hvad der er er sket i vores liv siden sidst. Med humor, ærlighed og høje grin deler vi alt det der gør livet til en fest.
Satie samler på landsbytosser, hun har krimihjerne og mestrer at lave et episk drama ud af et kedeligt forældremøde. Hun bor på Djursland i et Tiny House med Aisha på 7 år. Selv er hun 32 og arbejder som spadronning ved siden af sit selvstændige virke som podcaster og underviser.
Soffi er nostalgiens moder med et utal af historier fra “der var engang”. Hun samler på alt fra royale postkort, faster Elses gamle snapseglas og køkkenmaskiner. Soffi har et særligt talent for at lægge stemme til de originaler der diskuteres i podden. Aalborg vestby er hjemstedet for villaen hvor hun bor med sin Larsemand, Topper og Aisha. Soffi er 40 år.
Find os på Instagram herFind vores lukkede Facebook gruppe herVi er selvfølgelig også på TikTok - find os herSupport this show http://supporter.acast.com/sidensidst.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.