AIToday Live

Apr 17 2024 13
AIToday Live Podcast artwork

AIToday Live is een wekelijkse podcast die zich richt op het gebruik van Artificial Intelligence in de wereld van Business & IT. De podcast biedt een platform voor het bespreken van de nieuwste trends, ontwikkelingen en inzichten op het gebied van AI en hoe deze technologieën van invloed zijn op de manier waarop organisaties opereren.

Gepresenteerd door Joop Snijder, CTO van Aigency, en Niels Naglé, Chapter Lead Data & AI van Info Support, biedt de podcast een uniek perspectief op de praktische toepassing van AI binnen organisaties. Het duo bespreekt de (on)mogelijkheden van AI, de impact ervan op bedrijfsprocessen en hoe organisaties deze technologie kunnen inzetten om hun doelstellingen te bereiken.

Met deskundige gasten uit de industrie en academische wereld, biedt de AIToday Live podcast een platform voor het delen van best practices, innovaties en belangrijke inzichten in de wereld van AI. Van de nieuwste algoritmen en modellen tot de impact van AI op de toekomst van werk, de podcast biedt waardevolle informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in AI en de rol die het speelt in organisaties.

Voor exclusieve content over de podcast achter de schermen, aankondiging van gasten en exclusieve artikelen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief: https://aitodaylive.substack.com