Succesvol samengesteld

Dec 21 2022
Succesvol samengesteld Podcast artwork

Succesvol samengesteld de podcast geloofd in een nieuwe en moderne vorm van ouderschap. Voor alle gescheiden ouders, samengestelde gezinnen, alleenstaande ouders en de bonus ouders maken we deze podcast met een lach en een traan.
We zoomen in op de clichés, laten professionals aan het woord maar delen vooral echte authentieke verhalen. We willen de taboes doorbreken omdat we denken dat we allemaal van elkaar mogen en kunnen leren. Want laten we eerlijk zijn, hoe complex is een samengesteld gezin op zn tijd, hoe begin ik opnieuw, waarom blijf ik het slachtoffer, hoe ga ik om met de nieuwe partner van mijn ex, hoe ga ik om met de afwijzing die ik voel van mijn stiefkinderen? Mag ik zeggen dat ik de kinderen van mij vriend stom vind? Weet je echt waar je voor kiest? Maar ook welke rechten heb ik als ouder, wat mag ik van mijn partner verwachten en hoe zorgen we voor een passende manier van communiceren? We gooien het allemaal op tafel!
Als gescheiden moeder, met een jong zoontje heb ik mijn leven weer opnieuw ingericht. Met veel ups en downs hebben we samen ons leven weer kleur gegeven en vormen we inmiddels een samengesteld gezin van 5. Naast mijn eigen ervaringen werk ik al jaren als coach en kindercoach en heb ik sinds januari 2022 mijn eigen praktijk waar ik gescheiden mannen en vrouwen, samengestelde gezinnen en kinderen begeleid. Succesvol samengesteld is mijn foundation waarmee ik meer aandacht wil geven aan de complexiteit van scheidingen binnen gezinnen, onderwijs en op de werkvloer. Ik zie scheiden als een tweede kans, een nieuwe kans om je leven in te richten zoals jij dit wilt. Pak jouw unieke talenten bijeen en start opnieuw voor jezelf, je kinderen en uiteindelijk ook je ex geliefde.
Wil je meer weten neem dan een kijkje op: www.succesvolsamengesteld.nl of www.foekjebeckers.nl