Human Design Akademiet

Dec 28 2023
Human Design Akademiet Podcast artwork

Velkommen til Human Design Akademiet. Vi er Caroline Malheiro & Luna Bindner. To Manifesting Generators med en kæmpe passion for at gøre Human Design tilgængeligt for alle. I hver episode folder vi et nyt aspekt af Human Design med vores udførlige viden, og krydre det med personlig erfaring, praktiske eksempler og helt nede på jorden måder du kan bruge det på i dit liv. For når du begynder at mestre din type, autoritet og strategi i dit unikke design, vil du se dine personlige egenskaber blomstre og manifestationer blive realitet. 
Human Design Akademiet er stedet hvor du kan lære om Human Design og hvordan du kan leve dit unikke design. Vi lever i en verden der er bygget op på systemer og strukturer, der gerne vil have, at man følger en specifik formular i verden. Men flere og flere af os mærker en stærk trang til at bryde fri fra den gamle forestilling, og træde ind i en ny æra hvor vi hver især udlever vores sjælsformål og opbygger vores liv omkring vores energi, passioner og det vi inderst inde ved er rigtigt for os. For når vi hver især lever vores unikke design, er vi i flow og kan udleve vores individuelle sjælsformål, som til sammen løfter den kollektive energi.
Hvis du er helt ny til Human Design, så start med at lyt til vores Essentials serie. For at få mest muligt ud af det, anbefaler vi at du først tjekker dit eget design ved at gå ind på www.myhumandesign.com og click “discover your chart”. Så får du en fin figur frem, og ude i siden (på computeren) eller nede i bunden (på telefonen) finder du et skriftligt overblik af dit design. Når du har dit design, så lyt til først til episoden “Hvad er Human Design” efterfulgt af din type (Manifestor, Generator, Manifesting Generator, Projector eller Reflector) og til sidst din autoritet. Ordbogs episoden er også super god til lige at få forklaret alle de nye ord vi bruger, som er Human Design specifikke. 
Er du klar til at leve dit design? Så lyt med hver uge,  når vi deler ud af vores viden, levede eksempler og konkrete handlinger du kan gøre for at leve dit unikke design. Og hvis du gerne vil støtte os og være sikker på du ikke misser noget, så klik subscribe, så du får en notifikation hver uge når der lander en ny episode - og husk også at følge med på Instagram på @humandesignakademiet
Instagram:@humandesignakademiet@Lunabindner @CarolineMalheiro_
Du kan tjekke dit design på www.myhumandesign.com