Scale Up Your Marketing

Apr 14 2023 1
Scale Up Your Marketing Podcast artwork

Hoe bouw je een marketing team uit? Hoe kies je de beste Product Markt Combinatie? Een Buyer Persona, is dat niet iets van vroeger? Zomaar wat vragen waarmee we aan de slag gaan in de podcast-serie … Scale Up Your Marketing.Nederlands Groei Goeroes Bart van Nol & Sietse Kingma loodsen je in afleveringen van een half uur door de grootste topics binnen marketing voor Scale Ups. Met iedere aflevering een interessante gast uit de praktijk. Groei lekker!


Over ScaleUp Company:
• ScaleUp Company is dé groeipartner voor leiderschapsteams van Scale Ups. Door middel van onze groeiprogramma’s, tooling en het delen van een schat aan ondernemerservaring van onze ScaleUp experts, faciliteren wij leiderschapsteams om het volle potentieel van hun organisatie te benutten.

Onze ScaleUp experts zijn samen goed voor ruim 500+ jaar ondernemerservaring. Wetende dat vrijwel elke uitdaging al eens is opgelost door een andere ondernemer binnen ons netwerk, is geen uitdaging ons te groot.

ScaleUp Company is nummer 1 partner van Verne Harnish, grondlegger van de methodiek van Scaling Up.

https://www.scaleupcompany.com | https://www.linkedin.com/in/bartv7/
Over Bambuu Groeimakers:
• Bambuu is er voor MT's van ambitieuze groeibedrijven, die hulp nodig hebben bij het optuigen van een winnend marketingbeleid & -organisatie. Marketing wordt steeds complexer, goede marketeers zijn niet te vinden.

Bij Bambuu beschik je over een eigen marketingteam (met alle nodige niveaus en specialismen), zonder deze in dienst te hoeven nemen. Afgestemd op jullie budget en groeidoelstellingen. Vanuit strategie, werkt jouw Bambuu-team in een vast ritme - samen met jullie mensen - naar een winnende marketingaanpak.

Jaar op jaar top Emerce 100, Fonk Agency top 50, FD Gazelle en NL Groeit Scaleup Top 250.

https://www.bambuu.nl | https://www.linkedin.com/in/sietsekingma/