SOS Werkgeluk

Apr 10 2024
SOS Werkgeluk Podcast artwork

Bij Tryangle draait alles om welzijn en geluk op de werkvloer. We helpen organisaties, teams en medewerkers via training, coaching, teambuilding en consulting rond heel wat boeiende thema's en willen ervoor zorgen dat iedereen zich goed in het vel voelt en met plezier naar het werk gaat. 

In SOS Werkgeluk delen we onze expertise onder de vorm van 'happiness at work shorties': korte, informatieve afleveringen van ongeveer 5 minuten. 

In elke aflevering kaarten we een echte case aan omtrent een specifieke uitdaging op de werkvloer. Griet Deca en Kim Hilgert geven hun kijk, onderzoeken best practices, en geven praktische tips en concrete oplossingen.

Heb jij een vraag of probleem waar je hulp mee kan gebruiken? Vertel er ons alles over via [email protected] en wij doen ons best om ze (anoniem) te beantwoorden. 
Smaakt dit naar nog meer welzijn en werkgeluk best practices? Dan verwijzen we je graag ook door naar onze Try a Different Angle Podcast, waar we dieper in gesprek gaan met organisaties over hun visie omtrent welzijn en werkgeluk, en waarin ze ook de succesfactoren en learnings uit hun eigen activiteiten en beleid met ons delen.