03 Vi snakker med Jan Frode om dommedagsprofetier og pandemi


Episode Artwork
1.0x
0% played 00:00 00:00
Apr 05 2020 33 mins   13

Dette er tredje episode av Utbryterne. Podcasten hvor vi møter mennesker som har levd i lukkede religiøse miljøer i Norge.

I denne episoden forteller Jan Frode om sin oppvekst i Jehovas Vitner. Vi snakker om dommedagsprofetier og koronaviruspandemi. Og hva man bør fokusere på når man sliter med dommedagsangst og ønsker litt ro fra tankekjøret. På grunn av tiltaket med sosial avstand gjøres opptaket fra tre ulike hjemmekontor og ikke i studio som vanlig.

Vi håper at historiene kan bidra til mer åpenhet og kunnskap om hvordan slike miljøer kan påvirke oss, og hvordan det er mulig å leve et godt liv etter et brudd med et usunt felleskap. Er du eller noen du kjenner i en vanskelig bruddprosess, besøk hjemmesiden vår Hjelpekilden Norge for mer informasjon. Hjelpekilden Norge er en frivillig organisasjon som yter hjelp og støtte til mennesker i problematiske religiøse bruddprosesser.

Programleder og produsent: Anette Iren Isene. Prosjektansvarlig: Hilde Langvann, daglig leder, Hjelpekilden Norge

Første sesongen av Utbryterne er produsert ved hjelp av tilskudd fra IMDi, Integrerings- og mangfoldsdirektoratet. Musikken er laget av Geir Isene, A-Circle AS.