Bankverhalen

Sep 10 2024 32 ep. 14 mins
Bankverhalen Podcast artwork

Seizoen 5: Duurzame inspiratieverhalen

Ook in de derde serie inspiratieverhalen staat de transitie van hypotheekadviseur naar duurzaam financieel woonadviseur centraal. De adviseurs in deze serie vertellen hoe zij in de veranderende woningmarkt hun adviesmodel verbreden.

Woningverduurzaming speelt daarbij een belangrijke rol. Maar ook (werken aan) een duurzame klantrelatie en uitbreiding van de dienstverlening met bijvoorbeeld (woon)verzekeringen dragen bij.

Hoe vullen zij dit in de praktijk in? Wat motiveert ze? Welke uitdagingen komen ze tegen? En welke tip hebben zij voor andere adviseurs? Ontdek het in deze nieuwe serie inspiratieverhalen.

Presentatie en productie: Koos Tervooren, Microphone Media. Meer informatie via

nn.nl/inspiratieverhalen

Seizoen 4: Duurzame inspiratieverhalen

In deze tweede serie inspiratieverhalen vertellen adviseurs hoe zij in de veranderende woningmarkt een transitie doormaken van hypotheekadviseur naar duurzaam financieel woonadviseur. Dat doen ze door hun adviesmodel te verbreden; bijvoorbeeld met (woon-)verzekeringen, maar zeker ook op het gebied van duurzaamheid. Zodat zij hun klanten breder kunnen helpen en zelf ook klaar zijn voor de toekomst.

Hoe pakken ze dat aan? Wat motiveert ze, welke uitdagingen komen ze tegen en hoe lossen ze die op? Ontdek het in deze nieuwe serie inspiratieverhalen.

Presentatie & productie: Koos Tervooren, Microphone Media. Meer informatie via nn.nl/inspiratieverhalen

Seizoen 3: Bankverhalen

Financieel advies krijg je en geef je, vaak op de belangrijkste momenten in het leven. Momenten van vreugde, van spanning. Van hoop en soms van verdriet. Maar wie zijn die adviseurs? Wat drijft ze, wat inspireert ze?

In de podcast Bankverhalen delen partners van Nationale-Nederlanden, hypotheekadviseurs en andere specialisten authentieke verhalen uit hypothekenland. Thuis, vanaf hun eigen bank. Luister je mee?

Heb je ook een bankverhaal? Laat het ons weten via je accountmanager of [email protected]. Bankverhalen is een podcast van Nationale-Nederlanden, door en voor hypotheekprofessionals.

Presentatie & productie: Robin Rotman. Meer informatie via nn.nl/Bankverhalen.

--------------

Seizoen 2: Duurzame inspiratieverhalen

In de serie Duurzame inspiratieverhalen van Nationale-Nederlanden vertellen hypotheekadviseurs hoe zij hun klanten helpen met verduurzamen. Want inspiratieverhalen zijn nodig om iedere dag beter te worden. Zeker bij belangrijke thema’s als duurzaam en gezond wonen. Verduurzamen betekent veranderen. Hoe pakken zij dat aan? Met welke uitdagingen krijgen ze te maken? En hoe gaan ze daarmee om?

Presentatie, productie en redactie: Robin Rotman, Ronald Krijgsman. Meer informatie via nn.nl/Inspiratieverhalen.

--------------

Seizoen 1: Bankverhalen

Presentatie: Ronald Krijgsman. Productie: Robin Rotman. Meer informatie via nn.nl/Bankverhalen.